Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Välkommen på vinmiddag med Johan från Handpicked Wines

Onsdag 23 oktober
kl. 19:00

Efter flertalet succéer är det nu äntligen dags för vinmiddag igen!
Nu med fokus på häftiga viner från Charles Smith i Washington, USA.

Hösten bjuder på murriga burriga feelings och så gör även kvällens viner och meny.

Menyn är väl komponerad och består av fyra rätter med fyra olika viner till.
Kvällens meny hittar du här!

795 kr/person

Platserna är begränsade denna kväll, så först till kvarn gäller!
Boka bord via hemsida eller tel: 08 520 155 20

Varmt välkomna önskar Johan och Krokengänget!

Nedan kan du läsa mer om kvällens rockstjärna, Charles Smith:

“It´s just wine – drink it!”

Vinproducent är kanske inte det första man tänker på när man ser Charles Smith. Hans vildvuxna kalufs, mörka solglasögon och minst sagt oborstade attityd, för snarare tankarna till rockmusik än sofistikerade viner. En gissning inte helt avlägsen sanningen eftersom Charles i “sitt tidigare liv” var manager och turnéledare för flera rockband.

Charles är en självlärd vinmakare som drivs av sitt intresse att skapa viner som smakar som platsen där druvan vuxit. Resultatet är välbalanserade viner fullastade med smaker och med vingårdens speciella signum både när det gäller jordmån och klimat. Lika lite som Charles själv passerar obemärkt förbi, lika lite gör hans viner det. Och de fantasifulla namnen glöms knappast bort i första taget. Inte heller de spektakulära etiketterna formgivna av danska Rikke Korff som tidigare var designchef på Levi Strauss & Co.

Druvorna i Charles Smiths viner kommer från några av Washingtons bästa växtplatser och han prioriterar odlare som tillämpar metoder för hållbart jordbruk.

Charles Smith är en sann naturbegåvning. En katt bland hermelinerna som drivs av sin passion att göra vin till folket. Utöver hans värstingar i små kvantiteter, lyckas han även med konststycket att göra kvalitetsviner i stor volym som alla har möjlighet att njuta av, några av dom här på Kroken ikväll!